Oldalak

2015. május 23., szombat

Tavaszi nagytakarítás miatt eladó ^^

Eladóak az alábbi cuccok, ha valakit érdekel, írjon bátran egy PÜ-t face-en, vagy e-mail-t a sephiroth@indamail.hu -ra :)

1. Művelúr---Teve színű--- ideális shoe/boot cover-re. Ragasztható, varrható, elvileg 30 C-on mosható is-kézzel-de ezt nem próbáltam. Kb 1 m2 van belőle, ára: 1500 Ft. (Figyelem! Néhol van pici hiba az anyagban, de rendesen szabható, a hiba kikerülhető!)



 

 2. Műszőrmék--van 4 féle, konkrétan szőrme maradékok -fekete + padlizsán lila=hosszú szálú, homokszín+ vörösbor (a kép csal, tényleg vörösbor színű!) = rövid szálú-
Fekete--- 2*50*50 cm darab
Padlizsán--- kb: 1 m2
Vörösbor----kb: 1* 50*80 cm darab
Homok----(Belias-nál használtam, fújós textilfestékkel volt anno festve narancsra, és jó befogta!)---Kb: 1 m2+ egy 50 *50 centis darab

Ezen szőrmék nagyon drágák a boltokban, nekem nem kell, így a darabok alku képesek, a nagyobb darabok 1400 Ft/m2.


3. Parókák---3.1---Ashe (FFXII)--Szalmaszőke, állig érő kínai kanekalon paróka E-bay-ről. Több fejméretre jó, nem kócolódik, matt hatású--2* volt rajtam, jár hozzá egy hasonló színvilágú wig cap is :)---2500 Ft.



3.2.--- Aerith (FF-Dissidia)--nem árulok zsákbamacskát, ez a paresz felújításra szorul. Barna, úgy van varrva eleve, hogy copf legyen, sajnos kicsi fejméretre jó,-nekem nincs nagy búrám, de azért igen passzentos volt!!! o-O!!!! Viszont előnye, hogy jó dús, ezért keverőhajnak kiváló lehet, hosszú, derékig érő copffal! Ára:2600.- Ft


3.3.---Lolita---Barna/mályva színű paróka-kb könyékig érő- kisebb felújításra szorul ugyan, de stram egy darab kb: 4* volt rajtam, biztosan hordható, nem mozdul el. Több fejméretre jó! (Jár hozzá egy fekete wig-cap is) Ára:3000 Ft.




Teszek ide képeket a parókákról, amelyeket rendezvényeken (normális fényben) fotóztak, nem mobillal, így jobban láthatóak a színek. (egy Lolitás képpel még jövök majd, azt most perpillanat sajnos nem találom :( ) Minden parókát rendesen csomagolva, hajhálóban adok, az anyagokat is megfelelően csomagolom.
Vagy postázással tudom küldeni, a vidékieknek (ez esetben a postaköltséget a vevő állja!) vagy személyes átvétel Budapesten, valahol az M3-as metró vonalán!)

-Fotó: Lara Llewlyn Photography
-Fotó: Stefan Schubert