Oldalak

2015. március 3., kedd

Cosplay is for everyone :)


(Már a cikk elején leszögezném, a saját képeim formázásával még küzdök....ezért most csak Teyla kép van a bejegyzéshez :( )


Cosplay...mindenkinek más és más jelentést takar ez a szó. Vannak akik a kreativitást látják abban, ha saját maguk készítenek el egy jelmezt, vannak akik színpadi szereplésre vágynak, és ezért űzik. Vannak akik baráti társaság miatt járnak ki con-ra, illetve vannak, akik egy-egy cosplayer elkötelezett hívei, és azért mennek, hogy lássák kedvenceiket :)

De jelentsen mindannyiunknak mást és mást, egy dolog biztos: egy külső ember, aki nem ismeri a cosplay világát, mindig másképpen fog nézni erre a hobbira, mint mi. Ezért is csatlakoztam én is az Angelbridget által létrehozott kezdeményezéshez az " I BELIVE COSPLAY IS FOR EVERYONE!"-hoz.( legalább a belső körben tartsunk össze! :) )

Ugyan már nem számítok aktív cosplayesnek, de mégis, azt hiszem egy nemes cél érdekében megéri véleményt alkotni, hogy az utánunk következőknek már ne azokkal a nyűgökkel kelljen foglalkozniuk, amelyekkel nekünk. A számomra ideális jövőben a Trollok száma 0-ra redukálódik, mert a Troll csak ítélkezik, de ha már egy jelmez kivitelezésére kérnénk meg, akkor csak ugyanazon közhelyeket sütögeti el puskaporként, amelyet már mindannyian hallunk évek óta....
Egy szó, mint száz, végre látok némi összefogást a téma kapcsán, és ez engem is pozitív gondolkodásra sarkall :)


COSPLAY IS FOR EVERYONE!!! :)


Shivát fotóznánk, de nincs lufi, ezért durci van...

 Előkerült az a fránya lufi..."Na mikor kapom meg?"