Oldalak

2010. december 22., szerda

Ünnepi Hangulatban 2-meg mindenféle :)-Special Thanxx for the Foreign Readers!!! :)

Először is egy nagy gratulációt küldök Ms.Tifának a Michiyo-s jelmezéhez, nagyon tetszett,
és a színei is nagyon jók ( Animekarácsonyon volt rajta)--én nem jutottam el Animekarácsonyra :(
Nem tudom végül hányan voltak, de ahogy néztem minden kategóriában két-két embert jelöltek, így
gondolom, többen visszaléptek a  versenytől a karácsonyi készülődés miatt stb.
Azt nem értem, hogy végül ő miért nem indult, szerintem sikere lett volna :(

Aztán közzéteszem Ms López képét, ezt első körben a South Park fanok fogják érteni, ezért a funpic-et
nekik ajánlom ^^

-Husband's Broken arm :(

FF fanoknak meg az alábbi Merry Christmas wallpapert, melyet egy MOONriver nevű alkotó készített, és azért tettem ki, mert az a két szereplő van rajta, akik a legközelebb állnak hozzám az FFXIII-ból, és mivel ketten vagyunk Moncat-tel épp kapóra jön, hogy pont ezen két figurát választottuk ki az FF13-as cépéhez.
-Fang And Vanille by:MOONRiver

Itt szeretném újfent megköszönni Moncat-nek, hogy az idén létrejött egy szem cépém költségeit jelentősen lecsökkentette, és szerzett egy lerakatnyi speckó anyagot hozzá. ( lassan ott tartunk majd, hogy árulhatom őket a neten, mert már nem nagyon fér el otthon XD XD XD)
Egy része már felhasználás alatt, többek között ezért is kaptam elő az FF8 témát ismét. Azt is köszönöm neki, hogy elmúlt év huza-vonái után még az év végi fotózáson is lelkes volt, és kitartott, mint Shion.
Nyilván mindenkinek megvan a saját véleménye erről, én azonban úgy értékelek le egy cosplay-t, hogy felmegyek a netre és másokéval hasonlítom össze -akár itthonról, akár külföldről- és kezdő státusza ellenére -véleményem szerint- mind eredményben, mind a kora miatt, mind technikában szebb eredményel büszkélkedhet a többi
S(Uzuki)-nál-már akiket eddig láttam a neten, vagyis nem "reménytelen eset" ^^
Remélhetőleg jövőre már mások számára is látható lesz a fejlődése Vanille és Selphie után, ill neki is tervzetem egy original karaktert YB mellé, vagyis bábot húzok a fejébe :) :) :)-eddig nem tiltakozott.
Jövőre a 3 nagy projekt mellett tervezek csoportos fotózásokat ( meghívott cosplayerekkel) de erről sem rántanám le a leplet, egyrészt, mert kialakítás alatt van, másrészt nem tisztázott, hogy ki vesz részt a projektben, ill. ki utasítja vissza, ez majd kiderül, de úgy szeretném mindhárom projektet kialakítani,
hogy lehetőleg ne essen ki a csapatból senki, (különféle okok miatt) mert az enyhén ártalmas a megmaradt csapattagok részére, de ezt nyilván többen tudják, hisz tapasztalták már biztos, ha borul a terv, és szervezkedhet újra az ember.
Addig is mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

One More Thing: Thanks for all the Cosplayers and NON-Cosplayers of the world who entered my blog, and
read all the "decontentrated illnesses" that has been communicated here. I'm surprised too, because you've found me :) :) :)-I publicate the map, I hope the countries can be seen on it-it's tiny :)-many Thanxx again guys!!! (  USA, Japan, Italy, Romania, Slovakia, Finland, France, Great Britain,Croatia, and of course Hungary) We'll Be here next year,and we'll introduce new projects.
Actually I'm very happy now, because a lot of people has seen this site, and I'm happy, 'cause This blog has started in: 13th June 2010. Which means this blog is very young-that's why I'm very happy about it :) :) :)